Розвідка: що коїться в зоні АТО

09.07.2016 12:18
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Розвідка: що коїться в зоні АТО

Головне управління розвідки Міністерства оборони України розповіло про обстановку в районі проведення АТО станом на 9 липня.
Ось, що пишуть представники ГУР:
"Противник суттєво наростив інтенсивність вогневого впливу на позиції сил АТО, у т.ч. із заборонених Мінськими домовленостями ствольної артилерії та мінометів, на Донецькому, Слов’янському та Маріупольському напрямках. Угруповання противника підтримується у готовності до активізації бойових дій. Проводиться посилення передових підрозділів, поповнення боєкомплекту та вдосконалення інженерного обладнання переднього краю на напрямках:
Донецький. З н.п.Макіївка у напрямку м.Донецьк переміщено гаубичну самохідну артилерійську батарею 5 окремої мотострілецької бригади (Макіївка)
1 АК (Донецьк) ЗС РФ. Взводні опорні пункти 100 окремої мотострілецької бригади (Донецьк) 1 АК посилені розрахунками протитанкових ракетних комплексів;
Волноваський. У підвищену бойову готовність приведено підрозділи 1 окремої мотострілецької бригади (Комсомольське) 1 АК;
Маріупольський. З н.п.Безіменне до н.п.Веселе переміщено мінометну батарею 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК. Службою ракетно-артилерійського озброєння полку подано заявку на отримання з корпусних складів боєприпасів для протитанкових ракетних комплексів, бойових машин піхоти і гранатометів;
Новоайдарський. З н.п.Луганськ у напрямку н.п.Весела Гора перекинуто до роти особового складу та майно підрозділів 2 окремої мотострілецької бригади (Луганськ) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ;
Сєверодонецький. До вищого ступеня бойової готовності приводились підрозділи 6 окремого мотострілецького полку (Стаханов) 2 АК. Здійснено переміщення 15 вантажних автомобілів з особовим складом та майном підрозділів полку з н.п.Стаханов у напрямку н.п.Первомайськ.
Противником активізовано розвідку з метою спостереження за силами АТО, уточнення бойових порядків та визначення об’єктів вогневого ураження. Протягом доби до повітряної розвідки залучались дев’ять безпілотних літальних апаратів у зонах відповідальності оперативно-тактичних угрупувань “Луганськ”, “Донецьк” та “Маріуполь”.
Українською стороною надана інформація представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ про наявність артилерійських систем калібром понад 100-мм та 122-мм РСЗВ “Град” у районах н.п.Стаханов, Донецьк та Оленівка".

Читайте также:

Бутусов о ночной атаке в зоне АТО: "Два воина нашего мотопехотного батальона пали смертью храбрых, четыре получили тяжелые ранения, семь - легкие"

Зайцево - под огнем. Есть сгоревшие

Донбасские боевики расстреляли два пункта пропуска

Ад в оккупированном Коминтерново: прямое попадание убило дом

Адская первая неделя июля: данные по погибшим, раненым и обстрелам

Кровавый июнь: все данные по обстрелам и потерям ВСУ в зоне АТО

Кровавый июнь в зоне АТО: ужас мирных граждан



Теги: Донбасс, война, АТО, обстрелы, оккупанты
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх