В зоні АТО стріляли до 11 ранку. Потім - відносне затишшя

10.08.2016 18:44
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
В зоні АТО стріляли до 11 ранку. Потім - відносне затишшя

Сьогодні, 10 серпня, російські окупаційні війська продовжували чинити збройні провокації проти Сил АТО. Всього з початку доби противник 22 рази відкривав вогонь по підрозділах ЗС України.

"Найгарячіше було на Маріупольському напрямку. Тут із забороненої Мінськими угодами 122 мм артилерії ворог двічі бив по Водяному, 70 снарядів було випущено у бік наших укріплень. По захисниках Новоалександрівки, Новозванівки та Гнутового супротивник стріляв з гранатометів, а у Новотроїцькому застосував зенітні установки. Талаківка потерпала від мінометного вогню.
На Донецькому напрямку по позиціях в районі Авдіївки російські окупанти неодноразово відкривали вогонь із 120 та 82 мм мінометів, гранатометів та кулеметів великого калібру. Біля Невельського ворог застосував міномети82 мм калібру, а у Новоселівці Другій - гранатомети.
На Луганщині у Попасній противник відкривав вогонь з великокаліберних кулеметів. Гранатометний вогонь по наших армійцях вівся в районі Новоалександрівки, Новозванівки та Золотого.
Обстріли тривали до 11 години ранку, з полудня по всій лінії фронту зберігалося відносне затишшя", - повідомляє прес-центр штабу АТО.



Теги: Донбасс, война, АТО, обстрелы
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх