Визит нардепа Шкири в Торецк назвали реинкарнацией Януковича

06.09.2016 15:05
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Визит нардепа Шкири в Торецк назвали реинкарнацией Януковича

Народный депутат Игорь Шкиря отказался отвечать на вопрос, является ли Россия агрессором и оккупантом, который ему задали на встрече административным и хозяйственным активом Торецка. Об этом сообщается на странице проекта "Сильні громади" в facebook.

"Депутат під час зустрічі втратив відчуття реальності. Він питав, чи не переписали історію в Міносвіти, чи не змушують вчителі говорити учнів українською мовою на перервах (вчітелі були в шоці). Сказав, що заступників міського голови віднині визначатиме він особисто, надавав конкретні розпорядження викоруючому обов'язки міського голови, давав зрозуміти, що будь-які кадрові питання від вирішує з Pavlo Zhebrivskyi, наголошував на тому, що радник Жебрівського Олександр Лебідь не буде втручатися в будь-які процеси в місті з налагодження ситуації в місті, оскільки Шкіря все "порішав". Крім того Шкіря заявив представнику відділу освіти, що скоро її керівника змінять, також мають змінити керівника управління житлово-комунального господарства. В.о. міського голови тихенько кивав" – пишет координатор "Сильних громад" в Торецке Андрей Грудкин.

"Сьогодні я побачив реінкарнацію Януковича на власні очі. Тітушки підходили до активістів Торецька і "настойчиво не рекомендовали" засмучувати Шкірю незручними питаннями" – написал активист.

"Насамкінець Volodymyr Yelets спитав, чи вважає Ігор Шкіря Росію окупантом та агресором, на що нардеп відповів, що не вважає за потрібне відповідати на це питання", - сообщают "Сильні громади".

 

Фото: donpress.com/

Теги: Донбасс, визит, Торецк,
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх