На Донеччині заочно судитимуть чергового поплічника терористів

19.10.2016 16:03
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
На Донеччині заочно судитимуть чергового поплічника терористів

Прокуратурою Донецької області затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт за ч. 1 ст. 258-3 КК України (участь у терористичній групі чи терористичній організації) та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) стосовно двічі судимого мешканця міста Вугледар Донецької області, який до теперішнього часу співпрацює з бойовиками терористичної організації "ДНР".

В ході спеціального досудового розслідування встановлено, що у серпні 2014 року 30-річний чоловік за власною ініціативою вступив до лав незаконного збройного формування "Оплот".

Вдягнений у камуфльовану форму та озброєний ручним кулеметом Калашникова, боєприпасами до нього і бойовою гранатою, посібник терористів чергував на вході в одну з захоплених будівель міста Донецька та перевіряв автотранспорт та осіб, які переміщувались територією, підконтрольною бойовикам, на блокпостах в населених пунктах Оленівка і Докучаєвськ.

Через те, що поплічник терористів і досі перебуває на тимчасово окупованій території, прокуратура Донецької області звернулась до суду з клопотанням про його заочне засудження.

За співпрацю з терористами чоловікові загрожує до 15 років за ґратами, повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області.



Теги: Донбасс, Угледар, терроризм, прокуратура, ДНР
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх