Керівник Донеччини: "Нам Путін і його європейська "група підтанцьовки" та тутешні дружбани постійно хочуть втюхати якийсь "особливий статус"

27.11.2016 19:29
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Керівник Донеччини: "Нам Путін і його європейська "група підтанцьовки" та тутешні дружбани постійно хочуть втюхати якийсь "особливий статус"

Голова Донецької обласної облдержадміністрації Павло Жебрівський впевнений, що саме для цього краю "реформа місцевого самоврядування є архіважливою". А стримують її, за його думкою, "мери деяких міст, голови районних рад, голови РДА, латифундисти, і власники "заводів-газет-параходів".

Ось, як розмірковує Жебрівський:

"Для Донеччини реформа місцевого самоврядування є архіважливою. Постійно наголошую на цьому. Інші області можуть дозволити собі розтягнути реформу ще на рік. А ми – ні! Бо від цього залежить те, наскільки швидко ми звільнимо окуповану територію і відновимо мир. І зволікання з реформою неприпустиме. Зволікання з реформою місцевого самоврядування додає аргументів кремлівському дракулі.
Нам Путін і його європейська "група підтанцьовки" та тутешні дружбани постійно хочуть втюхати якийсь "особливий статус". Що таке "особливий статус" і яка його мета? Для кого цей "особливий статус"? Для Путіна, для Захарченка і Пушиліна, чи може Януковича? Так цей особливий статус у них вже був усі попередні 25 років! Натомість простих громадян їхній "особливий статус" - не бачив і не бачить "в упор". Хіба що – як дешеву робочу силу. Мета путінського "особливого статусу" – розчленування і знищення України як такої. Чому децентралізація неприйнятна для Пу, зрозуміло. Бо це суттєво зміцнить Україну і Донеччину зокрема, тому що дасть поштовх для розвитку місцевих громад і громадян. Але чому так гальмують децентралізацію діючі мери деяких міст, голови районних рад, голови РДА, латифундисти, і власники "заводів-газет-параходів"? Насправді цих людей є не більше 50 осіб!!! Вони не хочуть втрачати "нажитого непосильною працею". Вони дуже добре розуміють, що децентралізація і реформа місцевого самоврядування суттєво похитне їхню владу в регіоні і знищить сформоване тут ними "кріпосне право". Їм треба буде йти на вибори. А сьогодні люди на Донеччині вже не ті, що були ще 3-2 роки тому. Тому й гальмують процес і вставляють кілки в колеса. І шукають найменших зачіпок, щоб якомога довше повладарювати у своїх уділах. Але людей вже ні такий порядок справ, ні такий лукавий "особливий статус" не влаштовує".



Теги: Украина, Донбасс, оккупация, ДНР, ЛНР, Жебривский
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх