7 вересня росіяни вбили 5 і поранили 11 жителів Донеччини

08.09.2024 11:00
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
7 вересня росіяни вбили 5 і поранили 11 жителів Донеччини

За 7 вересня росіяни вбили 5 жителів Донеччини: 3 у Костянтинівці, 1 у Петрівці і Щербинівці. Ще 11 людей в області за добу дістали поранення. Про це повідомив начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін.
Оперативна ситуація по області станом на ранок 8 вересня.
Покровський район. У Кураховому пошкоджено багатоповерхівки, приватні будинки, промзону; у Гірнику поранено 4 людини, пошкоджено будинки на 4 вулицях. У Мирнограді пошкоджено 5 багатоповерхівок і 2 адмінбудівлі. У Покровську пошкоджено підприємство і адмінбудівлю. У Гродівській ТГ зруйновано 4 будинки.
Краматорський район. У Лимані пошкоджено будинок, ще один — у Рідкодубі. У Катеринівці Іллінівської ТГ поранено 2 людини, пошкоджено 2 об'єкти; ще 1 людина поранена у Новій Полтавці. У Костянтинівці 3 людини загинули і 4 поранені, пошкоджено багатоповерхівку, адмінбудівлю, крамницю, аптеку, 6 автівок і 3 лінії електропередач.
Бахмутський район. У Торецькій ТГ загинули 2 людини, пошкоджено 4 будинки. У Сіверську пошкоджено будинок. У Часовоярській ТГ пошкоджені 8 приватних будинків і багатоповерхівка.
Всього за добу росіяни 19 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 1601 людину, у тому числі 215 дітей.



Теги: Донбасс, жертвы, обстрелы, оккупанты
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх