12 вересня росіяни вбили 4 і поранили 10 жителів Донеччини

13.09.2024 11:00
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
12 вересня росіяни вбили 4 і поранили 10 жителів Донеччини

За 12 вересня росіяни вбили 4 жителів Донеччини: 3 у Віролюбівці та 1 у Красноярському. Ще 10 людей в області за добу дістали поранення. Про це повідомив голова Донецької ОВА Вадим Філашкін.
Оперативна ситуація по області станом на ранок 13 вересня.
Покровський район. У Кураховому поранено людину, пошкоджено понад 5 будинків; у Курахівці пошкоджено будинок і адмінбудівлю; у Гірнику пошкоджено багатоповерхівку і приватний будинок; в Успенівці пошкоджено підприємство. У Покровську пошкоджено шляхопровід. У Красноярському Добропільської ТГ 1 людина загинула і 4 поранені, пошкоджено 4 будинки; у Білицькому 1 людина загинула і 1 поранена, пошкоджено 4 будинки і об'єкт інфраструктури.
Краматорський район. У Костянтинівці 2 людини поранено, пошкоджено 7 приватних будинків, лінію електропередач, газогін і автомобіль; у Віролюбівці 3 людини загинули і 2 поранені, знищено 2 вантажівки.
Бахмутський район. У Торецькій ТГ поранено 3 людини. У Сіверську пошкоджено будинок. У Часовоярській ТГ пошкоджені 5 приватних будинків, багатоповерхівка і 4 нежитлові будівлі.
Всього за добу росіяни 20 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 1178 людей, у тому числі 198 дітей.



Теги: Донбасс, жертвы, обстрелы, оккупанты
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх