Чуттєвий еротичний масаж у Києві

16.09.2024 13:00
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Чуттєвий еротичний масаж у Києві

Що може відволікти та створити нові враження? – еротичний масаж у Києві. Емоції та чуттєві враження, які повертатимуть до салону еротичного масажу «Симона» знову і знову. Складно було уявити, що масаж для чоловіків мене так збентежить, але щоразу перед новим візитом я перебуваю у приємному передчутті та збудженні. Спробую описати свої враження щодо візиту: що сподобалося, а що можна було б покращити. Весь опис заснований виключно на власному сприйнятті салону "Simona".

Вибираємо час та дату

Якщо ви відвідуєте еротичний масаж, подумайте про конфіденційність. Краще планувати час наперед, щоб ненароком не зустрітися перед входом зі знайомим. Анкети дівчат, виставлені на сайті, повністю відповідають реальним зображенням - це великий плюс. Локація салону дуже зручна – тихе подвір'я, малолюдно.

Визначив час. Приїхав. Упевнений, що нікого не зустріну. М'яка напівтемрява, приглушена музика і легкий аромат сандалу створювали атмосферу. Я наперед вибираю еротичний масаж ще вдома. Мабуть, «Симона» — єдиний салон у Києві з такою багатою різноманітністю. Від легкого еротичного до півторагодинного шоу. Особливу увагу привернув боді-масаж – найкраща програма салону, яка обіцяє неймовірні відчуття. З мінусів зазначу: на виїзд масаж поки що припинено. А може, це і на краще — враження яскравіше запам'ятовуються саме на чужій території, а не вдома.

Дії та перші враження

Тендітна дівчина з м'яким голосом, провела мене до кабінету. Кімната була оформлена у приємному стилі: шовкові драпірування, різьблені дерев'яні панелі та вітражні світильники створювали затишну та трохи таємничу обстановку.
Дівчина запропонувала мені роздягнутися до комфортного рівня і розташуватися на масажному столі. М'який рушник вкривав нижню частину тіла, створюючи відчуття захищеності та водночас свободи. Теплі руки масажистки торкнулися моїх плечей, і я відчув, як напруга починає танути.
Дівчина почала з м'яких рухів, що погладжують, поступово збільшуючи тиск. Її пальці немов пурхали по шкірі, створюючи відчуття невагомих дотиків. Ці легкі торкання чергувалися з більш глибоким опрацюванням м'язів, що створювало контраст відчуттів та тримало тіло у приємній напрузі. Що одразу вражає – дівчина знає, що робити. Але це не заздалегідь задана монотонність, а розуміння і занурення клієнта в солодку насолоду - вона все відчуває, задоволення накочують хвилями. Особливо запам'ятався момент, коли вона використовувала техніку "хвилі". Її руки рухалися вздовж хребта, створюючи відчуття хвилі тепла і розслаблення, що прокочується по тілу. Кожен рух ніби змивав частинку стресу та втоми, що накопичилися за довгі робочі дні.
За масаж – однозначний плюс. З мінусів зазначу, напевно, трохи простакувате оформлення кімнати. Можливо, еротичний масаж і потрібно робити в такій атмосфері, але хотілося б трохи більшого.
Завершальний акорд - чудовий масаж стоп. Я так докладно це описую, тому що в описі масажу цього немає. Можливо, власникам салону варто приділити увагу змісту кожного виду масажу.

Що зрештою?

Півтори години пролетіли непомітно. Коли масаж закінчився, я відчував себе оновленим, неначе народженим. Тіло було легким, ширяючим. Втоми та внутрішніх проблем – як і не бувало. Намагаюся планувати візит не рідше 1-2 разів на тиждень.
Спробую резюмувати отримані враження. Позитивні сторони - чудова техніка масажу. У Києві такий рівень складно ще зустріти. Дівчата виглядають так, як на сторінці сайту. Жодної ретуші, помірна косметика. На наступний візит запланую вже двох дівчат – такого досвіду я ще не мав.
Що потрібно доопрацювати? Напевно, зробити об'ємнішим описову частину масажу. Хоча в цьому теж є плюс — ніколи не знаєш, що на тебе чекає попереду. Щоразу якась нова родзинка.

По інтер'єру: еротичний масаж у приглушеному світлі, але, напевно, варто було б трохи урізноманітнити кабінет. В іншому — це чудове перезавантаження. Я можу з упевненістю сказати: жоден вид релаксації не зрівняється з еротичним масажем.



Теги: Киев, эротика, массаж
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх