У ГПУ запрацює пряма лінія для повідомлень про фінансування бойовиків "ЛДНР" та проведення фейкових референдумів на окупованому Донбасі

30.07.2016 17:58
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
У ГПУ запрацює пряма лінія для повідомлень про фінансування бойовиків "ЛДНР" та проведення фейкових референдумів на окупованому Донбасі

Генеральна прокуратура України відкриває пряму телефонну лінію для повідомлень про організацію бойовиками "референдумів" та фінансування терористичних організацій "ЛНР" і "ДНР".  Про це повідомив генеральний прокурор України Юрій Луценко на брифінгу, інформує УНІАН.

"Кожен, хто особисто бачив або чув не з вуст інших осіб, а сам, особисто, про дії тієї чи іншої особи в організації "референдумів", що посягнули на територіальну цілісність України, хто бачив чи чув, не з слів інших, про захоплення державних установ та організацію сепаратистських воєнізованих угруповань, прошу повідомити слідчим свої контакти", - додав Луценко. 

Нагадаємо, сьогодні Олександра Єфремова затримали в аеропорту "Бориспіль" з квитком на Відень. Йому інкримінують посягання на територіальну цілісність і недоторканність України.

Раніше колишній голова фракції Партії регіонів у Верховній Раді Олександр Єфремов заявив про повернення йому закордонного паспорта і зняття електронного браслета стеження. "З мене знято всі обмеження, тільки запорука все ніяк не повертають", – сказав він. Екс-депутата звинувачували у сприянні прийняттю "диктаторських законів" 16 січня 2014 року. Єфремов був затриманий в лютому 2015 року. Йому було призначено заставу в розмірі 3,6 млн гривень. У травні поточного року ГПУ заявила, що зробить все, щоб Єфремову змінили запобіжний захід і зобов'язали носити електронний браслет.


Фото: https://2day.kh.ua

Теги: Донбасс, финансирование, Генпрокуратура, референдум, прямой эфир, ДНР, ЛНР, боевики
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх