Губернатор Луганщины отреагировал на сюжет о контрабанде и наклейках (ВИДЕО)

10.04.2016 08:54
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Губернатор Луганщины отреагировал на сюжет о контрабанде и наклейках (ВИДЕО)

Глава Луганской ВГА Георгий Тука жетско отреагировал на сюжет на телеканале "112 Украина" в передаче "Народная прокуратура" о контрабанде в зоне АТО.

В сюжете, в частности, рассказывается, как контрабандное мясо попадает на неподконтрольную Украине территорию. О наклейках "Сделано в ЛНР" говорится на 11:05 сек.



"Что касается наклеек "Сделано в ЛНР". Уже говорил с СБУ. Пришли к выводу, что где-то в области есть фасовочный цех, в котором и "производят" такой сыр. Найдем", - пообещал Тука.

Приводим полный текст реакции губернатора (на его страничке в "Фейсбуке") на этот сюжет:

"Щойно подивився сюжет "Народної прокуратури" про контрабанду через лінію розмежування.
По-перше: шановні кореспонденти, прошу вас в подальшому дотримуватись елементарної етики і повідомляти про те, що ви записуєте нашу розмову для подальшого ефіру. Прошу вас робите це не тому, що в ефірі я щось приховую, а тому, що в приватній бесіді я можу собі дозволити використовувати ненормативну лексіку, яку не варто видавати на загал. Є такий гріх.
Тепер щодо самого сюжету.
В телефонній розмові ви повідомили мені ім"я і прізвище того контрабандиста, якого ви показали в сюжеті. Ви повідомили мені, що він поводиться так нахабно, бо його теща "працює в ВЦА".
Всі ці дані я вже передав правоохоронцям з проханням знайти мені цю "тещу". Зовсім не для дружньої бесіди. Хоча, в розвомі ви мені не сказали, про яку саме ВЦА іде мова. Адже, в області є кілька ВЦА. Нічого. Сподіваюсь, знайдемо.
Щодо наклейок "Зроблено в ЛНР". Вже мав розмову з СБУ. Прийшли до висновку, що десь в області є фасувальний цех, в якому і "виробляють" такий сир. Розшукаємо.
Щодо коментарів МВС. Так, дійсно, для повноцінного покарання відсутня законодавча база, чим і користуюються контрабандисти. Саме тому я був і залишаюсь прихильником "блуакючих танків". Як показує досвід Донеччини - дієвий метод. Дуже дієвий!
І останнє питання знову до кореспондентів.
Друзі! От ви три дні знімали цю ділянку. І весь цей час ви на власні очі бачили, як туди постійно їдуть автівки з вантажем. В сюжеті ви зняли, скільки реально можна заробити з однієї машини - 3000 грн. Скільки таких машин в день? 10? 20? 30?.. А, скільки в місяць?.. А скільки це в гривнях?..
А чи не завдавались ви питанням: якщо там все так щільно перекрито військовослужбовцями (окрім них там більше нікого немає) то, чому з ранку до ночі туди тягнеться "вантажний ланцюжок"? Їдуть і їдуть. І проїхати там неможливо, а вони їдуть... Там - "військова стіна"! А автівки їдуть... Наче в прірву. А, може, все-таки, "стіна" з "квіртками"? Ну, який би ідіот їхав туди, знаючи, що там проїхати неможливо?..."


    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх