30 вересня росіяни вбили 2 і поранили 3 жителів Донеччини

01.10.2024 11:00
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
30 вересня росіяни вбили 2 і поранили 3 жителів Донеччини

За 30 вересня росіяни вбили 2 жителів Донеччини: в Мирнограді та Сіверську. Ще 3 людини в області за добу дістали поранення. Про це повідомив очільник Донецької ОВА Вадим Філашкін.
Оперативна ситуація по області станом на ранок 1 жовтня.
Покровський район. У Сухих Ялах Курахівської громади поранено 4 людини, пошкоджено 7 будинків, ще по 2 будинки пошкоджено у Гірнику і Курахівці. У Мирнограді 1 людина загинула і 1 поранена. У Білицькому Добропільської громади пошкоджено 11 приватних будинків, 4 багатоповерхівки, 2 адмінбудівлі і інфраструктурний об'єкт. У Покровську 1 будинок зруйновано і 2 пошкоджено. В Удачному пошкоджено 7 будинків і 2 адмінбудівлі.
Краматорський район. У Ямполі Лиманської громади зруйновано будинок, пошкоджено ще 11. У Святогірську пошкоджено 4 соціальні заклади. В Яблунівці Іллінівської громади пошкоджено 2 об'єкти. У Костянтинівці пошкоджено будинок, адмінбудівлю і 2 нежитлові приміщення.
Бахмутський район. У Часовоярській громаді пошкоджені 10 приватних будинків, багатоповерхівка і нежитлова будівля. У Сіверську загинула людина, пошкоджено 3 будинки.
Всього за добу росіяни 31 раз обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 801 людину, у тому числі 42 дитини.



Теги: Донбасс, жертвы, обстрелы, оккупанты
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх