Гурт ТНМК презентував відеокліп до Дня захисників і захисниць України (ВІДЕО)

30.09.2024 16:00
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Гурт ТНМК презентував відеокліп до Дня захисників і захисниць України (ВІДЕО)

До Дня захисників і захисниць України відбулася прем’єра відеокліпу на пісню “Піксель боронить своє”, написану Олегом “Фаготом” Михайлютою та Олександром “Фоззі” Сидоренком (ТНМК). Пісня розповідає про пригоди Пікселя - анімованого супергероя, що уособлює українських оборонців, повідомили Укрінформу в Головному управлінні комунікацій ЗСУ.
Створення кліпу стало можливим завдяки співпраці з учасниками гурту "Танок на Майдані Конго" і популярним освітнім проєктом “Книга-мандрівка. Україна".
“Завдяки пісні Фагота та Фоззі, а також відео про пригоди Пікселя наймолодші глядачі дізнаються про титанів, на чиїх плечах тримається країна, про мужність і героїзм захисників і захисниць України, які боронять своє”, – наголосив керівник проєкту, заступник начальника управління організації комунікацій ГУК ЗСУ полковник Артемій Катков.
Проєкт присвячений Пікселю - анімованому герою, через історії якого молодь, котра ніколи не була в Криму, Донецьку чи Луганську, дізнається про історію героїчної боротьби українського народу проти російської агресії.



Теги: клип, , ТНМК, День защитника Украины
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх