В окупованому Маріуполі руйнуються "відновлені" будинки - ЦНС

14.10.2024 12:00
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
В окупованому Маріуполі руйнуються "відновлені" будинки - ЦНС

"Відновлені" для пропаганди будинки в окупованому Маріуполі тепер руйнуються. Причиною цього стала корупція. Про це повідомляє Facebook Центру національного спротиву (ЦНС).
"Один із таких прикладів – житло на вулиці Межевій 17. Тут у несучих стінах з’явилися тріщини після “капітального ремонту”, які провели російські підрядники. Зрештою, жодного ремонту так і не відбулося, проте виділені кошти на відновлення знищеного будинку зникли.
Місцеві колаборанти розробили цілу схему по відмиванню кремлівських коштів на “відбудову” розбомбленого Маріуполя. Тут через фірми-прокладки наймають підрядників, ті роблять видимість робіт, приїжджають пропагандисти-путіністи для створення красивих роликів про прекрасне  життя у місті, яке вмирає, і після цього люди знову залишаються сам на сам із своїми проблемами та болями.
Окрім цього, у зруйнованому росіянами Маріуполі окупанти замість видачі житла тим, хто його втратив, пропонує брати іпотеку. Таким чином кремлівські банки заробляють на горі простих людей, яке створив сам кремль", - йдеться в повідомленні.



Теги: Донбасс, Мариуполь, коррупция, восстановление, оккупанты
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх