Шахтар розгромно програв Аталанті в ЛЧ (ВІДЕО)

03.10.2024 08:00
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Шахтар розгромно програв Аталанті в ЛЧ (ВІДЕО)

На стадіоні "Арена Ауф Шальке" в німецькому Гельзенкірхені відбувся матч другого туру основного етапу Ліги чемпіонів, у якому донецький Шахтар приймав італійську Аталанту. Поєдинок завершився поразкою чемпіона України з рахунком 0:3, передає УП.
Ще в першому таймі команда Маріно Пушича пропустила двічі. Спочатку Джімшіті на 21-й хвилині зблизька розстріляв ворота Різника, а перед перервою Лукман ударом в один дотик замкнув передачу від Колашинаца.
У дебюті другої половини зустрічі рахунок став розгромним: Дзаппакоста виконав подачу з флангу, а Белланова протис захисника і точно пробив головою у кут воріт.
Шахтар нічого не зміг протиставити команді Джан П'єро Гасперіні, не здійснивши жодного удару в площину воріт суперника, і заслужено поступився, причому міг пропускати навіть більше.
Після двох турів Ліги чемпіонів у Шахтаря лише одне очко, набране у грі з Болоньєю, а Аталанта має в активі чотири бали.
У наступному турі "гірники" навідаються у гості до англійського Арсенала, а бергамаски наступного дня на своєму полі прийматимуть шотландський Селтік.



Теги: Лига Чемпионов, проигрыш, ФК "Шахтёр"
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх