НА GOOGLE PLAY ВИЙШЛА МОБІЛЬНА ГРА ПРО БІЙКИ УКРАЇНСЬКИХ ПОЛІТИКІВ

10.09.2017 21:49
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
НА GOOGLE PLAY ВИЙШЛА МОБІЛЬНА ГРА ПРО БІЙКИ УКРАЇНСЬКИХ ПОЛІТИКІВ

На платформі Google Play з’явилася мобільна гра "Українські політичні бої", присвячена бійкам українських політиків.

Як стверджує розробник гри, молода українська студія "RV Entertainment Center", "політичні бійки вже давно стали національною українською забавою, і саме їй присвячена ця мобільна гра".

У додатку доступні 10 ігрових персонажів, створених на основі реальних українських політиків (від Петра, прототипом якого став Петро Порошенко, до Міхеіла, очевидно створеного на основі Саакашвілі). Розробники також передбачили для кожного персонажа унікальну бойову здатність – зокрема, Петро кидається цукерками, Олег б’ється вилами, Юрій кидає нафтову вишку, а Андрій сміттєві пакети.

Цікавим є те, що під час ігрових подій відтворюються аудіофрази реальних політиків, такі як "Пропало всьо" від Юлії, "Обратитесь к подготовке к земле" від Віталія, "Скотиняки" від Олега тощо.

Розробники заявляють у грі різноманітні ігрові локації, проходження ігрової кампанії та режим швидкого бою, а також статистику рекордів швидкості проходження гри.

Іронічну концепцію гри студія-розробник пояснює на фінальному ігровому екрані: "Ми щиро сподіваємося, що “політична еліта” України присвятить свою енергію та завзяття боротьбі не із супротивниками, а із корупцією, бідністю та тими численними економічними і ментальними проблемами, які все ще виснажують нашу країну".

Источник: bagnet.org

 



Теги: политика, Донбасс, игра, бой
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх