Саакашвілі покинув територію США

04.08.2017 18:00
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Саакашвілі покинув територію США

Колишній керівник Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі попри те, що указом президента Петра Порошенка, його позбавили українського громадянства, прибув з офіційним візитом до Польщі, інформує replyua.net з посиланням на Корреспондент.net.

Як зазначають польські видання, політик прибув до країни, щоб виступити на заході, що присвячений річниці Варшавського повстання. В своїй промові Саакашвілі говорив про співробітництво Грузії та Польщі, а також про Україну. Яким чином українсько-грузинський політик прибув до Польщі з США після того, як його позбавили українського громадянства, невідомо. Однак прес-служба Саакашвілі пообіцяла журналістам, що до кінця дня вони оприлюднять пояснення з приводу того, як Саакашвілі без документів прибув на польську територію. 

Нагадаємо, 26 липня стало відомо, що президентським указом Міхеїла Саакашвілі позбавили українського гро
мадянства нібито через те, що політик вказав в анкеті на отримання статусу громадянина України вказав недостовірні дані. Сам Саакашвілі, який в той момент перебував в США у родичів, заявив, що вважає це рішення виключно політичним і президент Порошенко в такий спосіб намагається позбавитися політичних конкурентів. 



Теги: США, Донбасс, Саакашвили
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх