"Укроборонпром" продемонстрував можливості відновленого Т-64 (ВІДЕО)

10.04.2017 18:00
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
"Укроборонпром" продемонстрував можливості відновленого Т-64 (ВІДЕО)

У державному концерні «УкрОборонПром» продемонстрували тестування відновленого танку Т-64 перед тим, як його переведуть на озброєння Збройним силам України. Про це у понеділок повідомляє прес-центр державного підприємства, передає replyua.net.

В той самий час у інформаційному листі відзначається, що протягом минулого року «Харківський бронетанковий завод» відновив близько 60 одиниць танків. При цьому у повідомленні додали відеозапис, на якому видно, як після реставрації випробовують танк Т-64. «Нещодавно було завершено відновлювальні роботи над ще одним танком Т-64, який прибув до ДП «Харківський бронетанковий завод». Було повністю відновлено силові установки та забезпечення їх ефективного функціонування. Також було повністю перебрано ходову частину танка та проведено ремонтні роботи з озброєнням. В той самий час було проведено роботи з встановлення динамічного захисту», - розповіли в «УкрОборонПром».

«Після проведення всіх робіт машину направили на проходження випробувань на спеціальний танкодром. Там представники заводу та Міністерства оборони проводили різноманітні тести, перевіряючи можливості танку», - додали у повідомленні. 




Теги: Украина, Донбасс, , танк
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх