Стала відома дата старту виплат за програмою "Національний кешбек"

18.10.2024 15:00
Распечатать новость Уменьшить шрифт Увеличить шрифт
Стала відома дата старту виплат за програмою "Національний кешбек"

Українці з 22 по 31 жовтня отримають першу виплату за програмою "Національний кешбек". 646 378 українцям держава перерахує сумарно 37,2 млн грн, накопичені за покупки в вересні. Про це йдеться в повідомленні Міністерства економіки.
Витратити свій кешбек можна на послуги — комунальні, медичні, транспорт та інші. Або задонатити на Збройні Сили України чи придбати військові облігації.
«Кешбек є формою фінансової підтримки громадян від держави. Витратити ці кошти можна зокрема на комунальні послуги. Це особливо актуальне питання у період опалювального сезону. Крім того, ці кошти можна витратити на благодійність, задонатити на ЗСУ, придбати військові облігації, чи витратити на послуги. Для нас дуже важливо, щоб українці обирали українське. Очікуємо, що такі додаткові переваги не лише будуть соціальною підтримкою, але стимулюють розвиток українських виробників», — зазначила Перша віцепрем’єр-міністерка України — Міністерка економіки Юлія Свириденко.
Кошти будуть нараховані тим громадянам, які мали покупки українських товарів і сума кешбеку становила понад 2 грн за вересень. За результатами вересня таких споживачів виявилося 646 378. У інших або не було нарахувань або вони становили менш як 2 грн.
Умовою виплати кешбеку є активація картки для виплат в Дії. Хто зробив це, отримає накопичений за вересень кешбек в жовтні. Хто не активував в Дії свою картку для виплат, а таких споживачів понад 300 тис. станом на кінець вересня, має це зробити. Кошти нікуди не зникнуть, будуть виплачені в листопаді.
Отриманий кешбек не буде оподатковуватись. Відповідний закон прийнятий Верховною Радою.



Теги: Кабмин, выплаты, кэшбек
    • Очаровательная Николь Кидман превратилась в другую знаменитую киноблондинку (ВИДЕО) Очаровательная Николь Кидман ...
    • Оскар-2014: лучший фильм года - "12 лет рабства" (ВИДЕО) Оскар-2014: лучший фильм года - ...
    • Сексуальная Навка и её мужчины приготовили новые трюки!  Сексуальная Навка и её мужчины ...
    • Топ-50 суперголов лучшего футболиста мира! Топ-50 суперголов лучшего ...

Вверх